4D Sport

Vellai Krisztina

Az előadóművészet alapját a 12 év klasszikus balett adta mely a későbbiekben 5 évnyi versenyszerű show- moderntánc tapasztalatával és technikájával egészült ki. A megfelelő test tudat, fejlett izomzat és mozgáskoordináció lehetővé tette a gyors fejlődést a légtorna sokszínű világában. Immáron több mint 1 éve dolgozom aktívan artistaként. Aerial Silk (Tissu), Hammock és Pole számokkal gálák, céges rendezvények, szépségversenyek aktív résztvevője vagyok soloban és duettben egyaránt. Idén nyáron a Fővárosi Nagycirkusz színpadán-  a Jégrevüben – levegő karikával (Aerial Hoop) láthatott a közönség nap mint nap 5 hónapon keresztül.
Az előadások mellett szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni, kilépni a megszokott hétköznapokból, hogy új, izgalmas és kihívást rejtő dolgokat tapasztalhassunk meg együtt, közösen. Számomra mindig hatalmas öröm a tanítványaim sikere, minden óra a hatékony és precíz munka mellett a jókedvről és a szórakozásról szól.
Velem a Hammock, Karika és a Bungee fitness órákon találkozhatsz, ahol túlléphetsz a határaidon és fitten tarthatod az alakod miközben egy szuper hangulatú órán veszel részt.
    
Várlak sok szeretettel!
Légtorna & akrobatika tanár – Rippel Brothers Akadémia (2016-17)
Légtorna & Stretching tanár – Pole Play (2017)